7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Kooperatif kavgası kanlı bitti!

KOOPERATİF KAVGASI KANLI BİTTİ: 2 ÖLÜ

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Şoförler Odası'nın düzenlediği seçimde çıkan tartışma, kongre sonrasına da taşındı. Seçimlerin ardından MHP İlçe Başkanı ve kardeşi vurularak öldürülürken, bir kişi de ağır yaralandı. İki kardeş bugün toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün saat 19.00 sıralarında Samandağ ilçesinde meydana geldi. Hedef Kooperatifi'nin Şoförler Odası'nda düzenlediği seçimler sırasında kongrede kavga çıktı. Gerginlik kongre sonrasına taşındı. Seçimlerin ardından Çiğdede Mahallesi'nde evlerine yakın yerde, MHP İlçe başkanı Nizamettin Hocaoğlu (44) ile kardeşi Levent Hocaoğlu (38), silahla vurularak öldürüldü. Silahlı saldırıda kardeşleri Yusuf Hocaoğlu da (18) ağır yaralandı.

Nizamettin ile kardeşi Levent Hocaoğlu, bugün düzenlenen törenle yan yana toprağa verildi. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Ölenlerin yakınları ağıtlar yakarak sinir krizi geçirdiler.

Cenazeye CHP Hatay Milletvekili Fuat Çay, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, siyasi partilerin ilçe başkanları, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

İki kardeşi öldürdükten sonra kaçan zanlı Sabah D., jandarma ekiplerine teslim oldu. Seçimlerin ardından Sabah D.'nin iki kardeşi tehdit ettiği öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürüyor.

KOOPERATİF KAVGASI KANLI BİTTİ: 2 ÖLÜ
KOOPERATİF KAVGASI KANLI BİTTİ: 2 ÖLÜ
KOOPERATİF KAVGASI KANLI BİTTİ: 2 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 21:16:01
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 09:08:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selina IP: 78.164.33.xxx Tarih : 28.08.2010 16:41:03

allah rahmet eylesin