6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

Kucağında bebeği olan anneye kapkaç

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, ATM'den para çekmek için kucağında bebeği ile otomobilden inen genç kadın, motosikletli kapkaççıların saldırısına uğradı. 

Alınan bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerindeki İş Bankası Merkez Şubesi önünde meydana geldi. Otomobiliyle banka önüne gelen Elmas Enik (28), ATM'den para çekmek için 1 yaşındaki bebeği Aybüke ile araçtan indi.

Kucağında bebeği ile ATM'ye yönelen Enik, bu sırada kendisini takip eden motosikletli 2 kapkaççının saldırısına uğradı. Kucağında bebeği olduğu için kapkaççılara direnmeyen Enik, polisi arayarak çantasının çalındığını bildirdi. Kadının verdiği eşkale uyan kapkaççıları sokak aralarında bir süre kovalayan polis, kapkaççıları yakalayamadı. 

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Elmas Enik, kucağında çocuğuyla ATM'ye doğru ilerlerken kapkaççıların saldırısına uğradığını ve ne olduğunu anlayamadığını söyledi. Annesinin kucağında olup bitenleri izleyen Aybüke ise, kendisini görüntüleyen kameralardan rahatsız olarak annesine sarıldı. Bu sırada otomobilin arka koltuğunda uyuyan genç kadının 4 yaşındaki oğlu, olup bitenden habersiz uyumaya devam etti. 

Polis, içerisinde para cüzdanı, kredi kartları ve dijital fotoğraf makinesi bulunan çantayla kayıplara karışan 2 kapkaççıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 12:23:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?