5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Kumar borcu cinayeti

HATAY'DA CİNAYET

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 'kumar borcu' çıktığı öne sürülen kavgada bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay; Gürsel Mahallesi'nde eski havaalanı arazisi civarında meydana geldi.

Yurtdışında bir süre çalıştıktan sonra Türkiye'ye geri dönen 47 yaşındaki N.G, mahalledeki bir kahvehanede iddiaya göre bir grupla kumar oynadı ve yaklaşık 6 bin TL'sini kaybetti.

Bunun üzerine Adliye'ye giden N.G, savcılığa 'hile yoluyla dolandırıldığı' yönünde şikayette bulundu. Söz konusu kahvehanenin işletmecisiyle arasında husumet oluşan N.G, kumarda kaybettiği parayı da işletme sahibinden geri istedi

ancak ret yanıtı aldı. Daha önce tartıştığı kahvehane işletmecisi ve yakınlarıyla N.G, bu kez eski havaalanı arazisinin bulunduğu bölgede karşı karşıya geldi.

Grup arasındaki sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan N.G, İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis cinayeti işlediği iddia edilen S.S. (17) ile birlikte olaya adı karıştığı iddia edilen H.U. (22), İ.F. (42), C.D. (53), O.Ç. (25) ve S.S. (41) yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslar yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken kumar oynandığı iddia edilen kahvehanenin sahibinin ise arandığı bildirildi.

HATAY'DA CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2011 Salı 16:45:05
Güncelleme :12 Temmuz 2011 Salı 18:16:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?