8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

'Kurtlar Vadisi Filistin'in çekimleri bitti

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Filistin'de yaşanan insanlık dramını konu alan "Kurtlar Vadisi Filistin"in çekimlerinin yapıldığı Mavi Marmara gemisini, set ekibiyle birlikte gezdi. Kanlı baskının canlandırıldığı Mavi Marmara gemisinde yaklaşık 15 dakika kalan Vali Lekesiz, ekibe teşekkür ederek film setinden ayrıldı.

Pana Film Genel Müdürü Mehmet Baş, kanlı baskını çekmek için İskenderun'a geldiklerini belirterek, "İlk önce beş-altı gün gece sahnelerimiz vardı. Mavi Marmara'da yaşananlar bire bir çekildi. Bugün de son günümüz, tamamlıyoruz, İskenderun'da işimiz bitiyor. 28 Ocak'ta artık göreceksiniz nasıl olduğunu" dedi.

Mavi Marmara gemisinde kurşun izlerinin halen durduğunu da ifade eden Baş, "İlk geldiğimizde daha çok vardı, tabii biz biraz düzelttik, tekrar aynı hale getirdik, tekrar düzelteceğiz. İnsan doğal olarak etkileniyor. Çekimler doğal oldu. Doğallığı film sinemalarda gösterime girildiğinde herkes görecek" diye konuştu.

Mehmet Baş, Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncularının sahneleri olmadığı için İskenderun'a gelmediğini, onların dizi çekimlerinin İstanbul'da sürdüğünü söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 13:27:03
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 17:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?