7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Maçta gerginlik!

KIRIKHANSPOR-SİİRTSPOR MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI

Türkiye Spor Toto TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kırıkhanspor ile Siirtspor arasında İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrasında Siirtsporlu taraftarların Kırıkhanspor'un kalecisine saldırması sonucu olaylar çıktı.

Kırıhanspor, konuk ettiği Siirtspor'u ikinci yarıda attığı 2 gol ile geçti. Karşılaşmanın bitiminde Siirtsporlu taraftarların sahaya girerek Kırıkhanspor kalecisi Bekir'e saldırması ortalığı karıştırdı. Siirtsporlu bir taraftarın sahaya girerek kaleciye saldırmasına Kırıkhansporlu kulüp yöneticileri müdahale ettiler. Siirtsporlu taraftarların tribünlerdeki koltukları parçalayıp futbolcuların ve polislerin üzerine atmaları ortamı daha da gerdi. Özel güvenlik görevlileri ve çevik kuvvet polisin müdahale

ettiği olaylar güçlükle yatıştırıldı. Siirtsporlu futbolcu ve kulüp yöneticileri de kendi taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştılar.

Polis, Kırıkhansporlu taraftarları sahadan çıkardıktan sonra Siirtsporlu futbolcu ve taraftarları geniş güvenlik önlemleri altında stattan çıkardı. Bir Siirtsporlu taraftar olaylar sırasında yaralandı. Ambulansla hastaneye götürülmek istenen yaralı, stat kapısının kapatılması nedeniyle güçlükle stattan çıkartılabildi. Bir taraftarın yaralandığı olaylarla ilgili TFF ve İskenderun polisi araştırma başlattı.

KIRIKHANSPOR-SİİRTSPOR MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI
KIRIKHANSPOR-SİİRTSPOR MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI
KIRIKHANSPOR-SİİRTSPOR MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI
KIRIKHANSPOR-SİİRTSPOR MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2010 Cumartesi 17:58:04
Güncelleme :20 Kasım 2010 Cumartesi 20:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ertan Yeter IP: 188.58.147.xxx Tarih : 30.11.2010 20:57:32

BEN KIRIKHANSPOR KALECİSİNE YAPILANIN HAKSIZ ÇAĞDIŞI  BİR HAREKET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.BENCE GERGİNLİĞİN KAYNAĞI SİİRTLİ VATANDAŞLARIN MAĞLUBİYETİ HAZIMSAYAMAMASIDIR...