3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Mağaza fareleri yakalandı

Antakya'da bir giyim mağazasından hırsızlık yapan zanlılar, emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gece Antakya Uzun Çarşı içerisinde bulunan bir giyim mağazasını tavanını delerek içeriye giren hırsızlar 10 bin YTL değerinde giyim eşyası çaldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu, giyim mağazasından çalınan 714 parça eşya, hırsızlık suçunda gözaltına alınan M.U.'nun ninesinin evinin damında çuvallar içerisine gizlenmiş olarak bulundu.

Soruşturmayı genişleten polis, M.U. ile birlikte S.Ç. ve A.Ö.'yü gözaltına alırken, hırsızlık olayının şüphelisi olan M.D.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Giyim mağazasından çalınan mallar dükkan sahibine teslim edilirken, hırsızlık olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı Eyüp Kınacı, polisin vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştığını belirterek, Uzun Çarşı'da yaşanan hırsızlık olayının üzerinden 24 saat geçmeden 3 zanlının yakalandığını, polis vatandaş işbirliği ile bu tür olayların önüne geçilebileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 18:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?