7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Mevsimlik işçilere devlet şefkati

ÇADIRDA YAŞAYAN MEVSİMLİK İŞÇİLERE, KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI

Kırıkhan kaymakamlığı, mevsimlik işçi olarak ilçeye gelen ve çadırlarda yaşam mücadelesi veren ailelere yakacak, gıda ve giysi yardımında bulundu.

Tüm Türkiye genelinde etkisini sürdüren soğuk hava nedeniyle çadırlardaki yaşam koşulları daha da zorlaşan mevsimlik işçilere kaymakamlık yardım elini uzattı. Çadırlarda yaşayan ailelere yakacak, gıda ve giysi yarımında bulunduklarını belirten Kırıkhan Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, ayrıca Sağlık Grup Başkanlığı’nın görevlendirdiği doktorlar tarafından ailelerin sağlık kontrolünden geçirildiğini kaydetti.

Ağırlaşan kış koşulanlı nedeniyle yaşanabilecek donma olaylarına karşı her türlü tedbirin alındığını vurgulayan Kaymakam Çelik, çadırlarda yaşayan ailelere gerekli yardımın bundan sonrada sürdürüleceğini dile getirdi.

Aşırı soğuklardan korunmak için çadırda soba kurduklarını ancak, toprak üstünde yatmak zorunda kaldıkları için gereği kadar soğuktan korunamadıklarını söyleyen çadırlarda yaşayan aileler ise Kaymakam Çelik’e yardımlardan dolayı teşekkür etti.

ÇADIRDA YAŞAYAN MEVSİMLİK İŞÇİLERE, KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI
ÇADIRDA YAŞAYAN MEVSİMLİK İŞÇİLERE, KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI
ÇADIRDA YAŞAYAN MEVSİMLİK İŞÇİLERE, KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 13:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mertali Aktaş IP: 88.228.66.xxx Tarih : 1.02.2010 13:20:08

Ekmek parası kazanmak  o kadar da  kolay değil..Bizler  hazır lokmaya  alışmış insanlarız .bu insanlar  memleket  memleket dolaşıp ekmek parası peşine koşuyorlar..Rabbim yardımcıları olur inşallah.Soframızı iki tabak yemek olunca  arkada  aç kalan varmı düşünmeyiz kim bilir  bir gün bizlerde onların durumuna düşeriz  diye düşüen yok elbette  .. Kırıkhan belediye başkanına da  teşekkür  etmek gerek elbette  fakir babası  BAŞKAN ...