7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

MHP Kadın Kolları'ndan AGC’ye ziyaret

MHP KADIN KOLLARINDAN, AGC’YE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Başkanı Dilaver Eryılmaz, beraberindeki üyelerle birlikte, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Antakya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Ahmet Abdullahoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP Kadın Kolları Başkanı Dilaver Eryılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada demokrasilerin olmazsa olmazı gazetecilerin, daha iyi şartlarda görev yapmalarını arzuladıklarını belirterek, gazetecilerin, tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşın gözü kulağı olduğunu bu nedenle kamu hizmeti veren gazetecilerin çalışma koşullarını en iyi hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

AGC Başkanı Ahmet Abdullahoğlu da, ziyaretlerinden dolayı MHP Kadın Kolları Başkanı Dilaver Eryılmaz’a teşekkür ederek, “Türk basını için büyük önem taşıyan bugünü gazeteciler, 10 Ocak 1961 yılından buyana “Çalışan Gazeteciler Bayramı” olarak kutlar. Ne yazık ki günümüz koşullarında basın çalışanlarına bayram yapma olanağı kalmadığı gibi, basın özgürlüğü ve bağımsızlığı da tartışılır hale gelmiştir. Yerel basın olarak, gerçek manada basın bayramını kutlamak özlemi ve beklentisi içerisindeyiz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 14:31:05
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 14:47:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?