4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Milletvekilleri mazbatalarını aldılar

AK Parti'li ve MHP'li milletvekilleri, Antakya Adliyesi'ne gelerek mazbatalarını aldı.


Antakya Adliyesi'ne ilk gelen MHP Hatay milletvekilleri Turan Çirkin ve İzzettin Yılmaz oldu. MHP'li milletvekilleri Çirkin ve Yılmaz, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan Yaşar Oktay'dan aldı.


Daha sonra adliye binasına gelen AK Parti'li milletvekilleri Sadullah Ergin, Orhan Karasayar, Fevzi Şanverdi, Mustafa Öztürk ve Abdulhadi Kahya, mazbatalarını İl Seçim Kurulu üyelerinin elinden aldı.


Yeni dönemde AK Parti Hatay milletvekili olan Orhan Karasayar, Türkiye'ye yakışır bir seçim süreci geçirdiklerini ve sonuçlardan memnun olduklarını belirterek, "Hatay ve Türkiye için kanımızın son damlasına kadar çalışacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 16:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ İSKİFOĞLU IP: 193.140.186.xxx Tarih : 6.08.2007 13:24:03
Öncelikle Millet Vekillerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum.ben bir reyhanlı'lı olarak reyhanlının ticari yönden çok geri kaldıgını sitem etmek istiyorum halkımızın çoğu sınır kapısına kilitlenmiş ve kendilerince ekmek paralarını kazanacak bır yol bulamıyorlar lütfen siz seçilmiş büyüklerimiz bu sorunlarımızı bir an once gidermenizi rica ederim. Saygılarımla...