7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Misafir geldiği ev son durağı oldu

MİSAFİR GELDİĞİ EV SON DURAĞI OLDU

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da Mustafa Yağcı isimli şahıs, misafirliğe gittiği yeğeninin 3. kattaki evinden düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere, Hatay'ın Altınözü ilçesinde oturan Mustafa Yağcı (75), Kurban Bayramı dolayısıyla eşi ve yeğeni Mehmet Yağcı'yı bayramın ikinci günü Suriye'deki akrabalarını ziyaret etmek üzere yolcu etti. Eşi ve yeğeninin Suriye dönüşünde, yeğeni Mehmet Yağcı'nın isteği üzerine eşiyle birlikte yeğenin Antakya'daki evine misafirliğe gelen yaşlı adam, Hacı Ömer Alpagot Mahallesi 6. sokaktaki 3 katlı bir binada oturan yeğeni ile birlikte akşam yemeği yiyip çay içtikten sonra yatmak üzere kendilerine

ayrılan odaya geçti. Mustafa Yağcı nedeni bilinmeyen bir şekilde 3 katlı binadan aşağı düştü.

Sokakta yerde yatan bir kişinin görülmesi üzerine mahalle sakinlerinin çığlıklarını duyan Mehmet Yağcı, yerde ağır yaralı olarak yatan kişinin amcası Mustafa Yağcı olduğunu gördü. Ağır yaralanan Mustafa Yağcı, ambulans beklerken olay yerinde hayatını kaybetti.

Mustafa Yağcı'nın cesedi nöbetçi savcının olay yerini incelemesinin ardından eşinin ve yakınlarının gözyaşları arasında otopsi için Antakya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MİSAFİR GELDİĞİ EV SON DURAĞI OLDU
MİSAFİR GELDİĞİ EV SON DURAĞI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2010 Cumartesi 12:53:03
Güncelleme :20 Kasım 2010 Cumartesi 20:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?