7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

MKÜ’de devir teslim zamanı

HATAY MKÜ’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hatay Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü görevini dört yıldır sürdüren Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Önlen, görevini Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aydın’a devretti.

Mustafa Kemal Üniversitesi Hatay Sağlık Yüksekokulu’nda yapılan devir teslim töreninde konuşan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, “2547 sayılı yüksek öğretim yasası kapsamında mevcut akademik ve idari birimlerimizin yöneticiliğini üstlenmeleri kendilerinin ikincil görevleridir. Bu ikinci görevlerinin yürütülmesinde çoğu zaman değerli hocalarımız bizlere özverili katkılarda bulunarak sanki asli işleriymiş gibi veya çok daha önemli bir şekilde yaklaşım göstermeleri kurumlarımızın bulundukları noktada çok daha ileri düzeyde başarı sahibi olması konusunda önemli ve pozitif bir katkı sağlamaktadır” dedi.

Yrd. Doç. Dr Aydın’ın, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü adına hem okul ile rektörlük arasında, hem de üçüncü taraflar arasında müdürlük görevini yürüteceğini dile getiren Güder, "Yrd. Doç. Dr Aydın, okulumuzun iş ve işlemlerini bir düzen ve disiplin içerisinde hizmet gereği ve kamu yararı gözetilerek yürütülmesi için bu görevi üstlenmiş bulunmaktadır. Devir teslim törenleri birer bayrak yarışıdır. Görevi devir alan kişi devir aldığı noktadan daha yüksek bir noktaya bayrağı taşımak için özverili gayretlerle çalışmalıdır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2010 Salı 15:47:02
Güncelleme :21 Aralık 2010 Salı 17:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?