3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Müftüler Köyü piknik alanı açıldı

Hatay’ın Belen ilçesine bağlı Müftüler Köyü'nde 150 bin YTL harcanarak yaptırılan piknik alanı törenle hizmete açıldı.

Belen’e bağlı Müftüler Köyü'nde Belen Kaymakamlığı tarafından 70 dönüm arazi üzerinde yaptırılan piknik alanında çocuk oyun alanları, kondisyon aletleri, spor sahaları da bulunuyor.

Törende konuşan Hatay Valisi Nusret Miroğlu, vatandaşların, yapılan hizmetlere ve çevrelerine sahip çıkmaları gerektiğini belirterek "Nasıl bulduysan öyle bırak" mantığıyla hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Miroğlu, "Hizmetler kolay yapılmıyor. Kurumlarımız devletin verdiği imkanlar dahilinde hizmet yapıyor. Her vatandaşın bu hizmetlere ve çevresine sahip çıkması lazım. Yoksa gelecek nesillere temiz bir çevre bırakamayız" dedi.

Konuşmaların ardından piknik alanının açılışı Hatay Valisi Nusret Miroğlu, Belen Kaymakamı Mehmet Öz ve davetliler tarafından gerçekleştirildi. Davetlilere daha sonra mangalda kebap ikram edildi.

Törene, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Ağır Ceza Reisi Hayri Uzel, Belen Belediye Başkanı Mustafa Seydi Evren, İl Özel İdare Müdürü Metin Açıl ile İl Genel Meclis Başkanı Müslüm Türk ve çok sayıda davetli katıldı.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 14:12:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?