7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Muhasebeciye silahlı saldırı!

ŞİRKET MUHASEBECİSİNE SİLAHLI SALDIRI

Hatay'ın İskenderun ilçesinde uluslararası bir denizcilik şirketinin muhasebe müdürü, otomobilinden indiği sırada uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir otoparkta meydana geldi. ATS şirketinin muhasebe müdürü olduğu bildirilen Cahit Y., otomobilinden indiği sırada kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Otoparktaki güvenlik kamerasından saldırıyı fark eden şirket sahibi Vedat Saygılı ve çalışanları olay yerine gelerek yaralının ambulansa bindirilmesine yardımcı oldular. Göğsünden ağır yaralanan ve ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne

götürülen Cahit Y., ameliyata alındı. Polis, olay yerinde geniş çaplı yaptığı incelemede bir adet boş kovan tespit ederken araç içerisinde yaralıya ait olduğu düşünülen bir de silah buldu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, güvenlik kameralarından faydalanmak istedi fakat kameraların kayıt yapmadığı, sadece izleme yaptığını tespit etti.

Ameliyata alınan muhasebe müdürünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

ŞİRKET MUHASEBECİSİNE SİLAHLI SALDIRI
ŞİRKET MUHASEBECİSİNE SİLAHLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 12:56:00
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 17:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?