7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Mutemedin 22 bin dolarını çaldılar

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, işlem yaptırmak için girdiği bankada, hırsızlar, “Üzerinizde çamur var” diyerek oyaladıkları mutemedin yanında taşıdığı ve içinde 22 bin dolar bulunan çantayı alıp kaçtılar.

Payas beldesinde faaliyet gösteren bir demir çelik firmasında mutemet olarak görev yaptığı belirtilen Hüseyin Soysal, İskenderun'da işlem yaptırmak üzere, içinde 22 bin ABD Doları bulunan çantayla Şehit Pamir Caddesi'ndeki banka şubesine girdi.

Banka içinde beklediği sırada, yanına gelen kişi, “Üzerinizde çamur var” dedi ve temizleme konusunda yardımcı olma bahanesiyle girişimde bulundu.

Hüseyin Soysal, ceketini çıkarmak için çantayı yanına koyduğu sırada, bir başkası çantayı fark ettirmeden alıp kaçtı. Çantasının yanında olmadığını anlayan Soysal, bir anlık şaşkınlığın ardından kapıya yöneldi, ancak kimseyi göremedi. Soysal'ın çantasının çalındığını söylemesi üzerine olay yerine çağrılan polis ekipleri, incelemelere başladı.

Ekiplerin, bankanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldığı, eşkali belirlenen 3 zanlının yakalanması amacıyla çalışmalara başlandığı belirtildi.


a.a
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2006 Perşembe 18:28:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?