6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

Nazlı hemşireye hazin tören

Hatay'ın Belen İlçesi'nde pazar günü meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden hemşire Nazlı Gücük için, görev yaptığı hastanede tören düzenlendi. 

Belen'de, 26 Kasım Pazar günü E-91 karayolunda meydana gelen ve 3 kişinin ölümü, 15 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazada ağır yaralanan Nazlı Gücük (25), tedavi altına alındığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç hemşire için, görev yaptığı İskenderun Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Hemşirelerin gözyaşlarına boğulduğu törende, Başkehim Dr. Ergün Saraçoğlu, törene katılanları genç hemşire için 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti. 

Saraçoğlu, Nazlı hemşireyi henüz hayatının baharında trafik canavarına kurban verdiklerini belirterek, "Benim için en zor konuşma olsa gerek. Çok sevdiğimiz, işinde başarılı çok değerli arkadaşımızı trafik canavarı bizden aldı. Türkiye'de maalesef içimizde beslediğimiz, hırslarımızı, dikkatsizliğimizi frenleyemediğimiz bu canavar çok sevdiğimiz birini daha aramızdan aldı. Bu konuda bir türlü gereken yapılamıyor, temennimiz yetkililerin artık trafik canavarına 'dur' diyecek önlemler almasıdır" dedi. 

Nazlı hemşirenin yakınları ve meslektaşları, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Bir süre omuzlarda taşınan Nazlı Gücük'ün cenazesi, daha sonra Kırıkhan İlçesi'nde toprağa verildi. Nazlı Gücük'ün hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 13:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nihatsevin IP: 85.101.227.xxx Tarih : 7.12.2006 14:53:29
nazlıyı çocuklugundan tanırım iyi bir çocuk iyi bir insan iyi bir hemşire olmuş demekki bizler hayatının bu bölümlerini göremedik köyümüzün en şirin en sevimli çocuklarından biri idi haberi tesadüfen ögrendim allah rahmet eylesin ailesine sabır versin acımız büyük.Adı var en son onu 10 yaşında iken görmüştüm ve 15 yıl sonra internet sayfasında görecegimi hiç tahmin etmemiştim.demekki hayatda böyle görüşmekte varmış