7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Öfkeli eş dehşet saçtı

KIZINA CİNSEL TACİZDE BULUNMAKLA SUÇLANDI, ELİNİ KANA BULADI

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir kişi, kendisini kızına cinsel istismarda bulunmakla suçlayan eşi ile kayınbabasını silahla yaraladı.

Alınan bilgiye göre olay, Sakarya Mahallesi 390/2. Sokak'ta meydana geldi. İki evli olduğu iddia edilen Hilmi Ö.'nün resmi evlilik yaptığı ilk eşi Adeviye Ö., babasının evine yerleşerek boşanma davası açtı.

İlk eşinden iki kızı bulunan Hilmi Ö., iddiaya göre kendi kızlarına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla eşi tarafından savcılığa da şikayet edildi. Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanmaya başlayan ve bunalıma giren Hilmi Ö., kayınbabasının Sakarya Mahallesi'ndeki evine gitti.

Şahıs mahkemelik olduğu eşi Adeviye Ö. ve kayınbabası Kadir Çolak'a silahla kurşun yağdırırken, boğuşmanın yaşandığı olay sırasında Hilmi Ö. kendi tabancasından çıkan kurşunla yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınan zanlı tedavi için hastaneye götürülürken, ağır yaralanan Kadir Çolak (65) ve Adeviye Ö. ise ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hilmi Ö., hastaneye getirilişi sırasında basın mensuplarına, "Boşanma davası açan eşim iki kızımı kandırdı, üzerime cinsel istismar suçu attılar. Bu suçlama ile yargılandım, psikolojim bozuldu, bunalıma girdim ve vurdum. Pişman mısınız diye soracak olursanız buna Anadolu kültürümüz karar versin" dedi.

Polis evde yaptığı incelemede bir adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda boş kovan buldu. Çiftin boşanma davası açtıktan sonra ayrı yaşadıkları öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIZINA CİNSEL TACİZDE BULUNMAKLA SUÇLANDI, ELİNİ KANA BULADI
KIZINA CİNSEL TACİZDE BULUNMAKLA SUÇLANDI, ELİNİ KANA BULADI
KIZINA CİNSEL TACİZDE BULUNMAKLA SUÇLANDI, ELİNİ KANA BULADI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 15:45:11
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 14:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?