8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

Öfkeli koca dehşet saçtı

ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI

Antakya'da bir kişi, boşanmak isteyen eşini kuaför dükkanında pompalı tüfekle öldürdü. 3 kişiyi rehine alan çılgın koca, polise teslim olmamak için pompalı tüfeği başına ateşleyerek intihar etti.

Alınan bilgiye göre, olay, bayan kuaförü dükkanında meydana geldi. A.S (26), kendisinden boşanmak isteyen 2,5 yıllık eşi B.Y.S (21) ile konuşmak için iş yerine geldi. Burada çıkan tartışmanın ardından eşi ile iş yerinde bulunan 3 kişiyi rehin aldı. A.S, boşanmakta ısrar eden eşi B.Y.S'ye elindeki pompalı tüfekle ateş etti. Genç kadın, göğsüne isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Kaçmak isteyen öfkeli koca, polisleri görünce 3 kişiyi rehin aldı.

Bu sırada olay yerine özel harekat ve çevik kuvvet polisleri gönderildi. Çevik kuvvet polisi, kuaför dükkanının ön bölümünde şahsı ikna etmeye çalıştı. Operasyon başlatan özel harekat ekipleri, kuaförün arka kapısından içeri girerek rehineleri kurtardı. Bu sırada kurtulamayacağını anlayan çılgın koca, elindeki pompalı tüfeği başına ateşleyerek intihar etti.

Olay yerine gelen öldürülen genç kadının yakınları feryat edip gözyaşı döktü. Genç kadının yakınları, polise de tepki gösterdi.

Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kılıç, kocanın tartıştığı eşini öldürdükten sonra intihar ettiğini, rehin alınan kişilerinde polis tarafından kurtarıldığını söyledi.

Karı kocanın cesetleri devlet hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI
ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI
ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI
ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI
ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI
ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI
ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba 13:25:02
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 18:29:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak can IP: 88.231.247.xxx Tarih : 26.05.2010 23:20:43

ölenlere allah rahmet eylesin....insanoğlu şaşar beşer...ama evvelakin şu sayfada yayınlanan haberle ilgili konulan resimlere baktım ölen şahısların yüzleri ve bedenleri olduğu gibi herşeyiyle yayınlanmış bu yanlış bir olaydır bu resimleri yayınlayan haber ekibi hakkında yasal işlem yapılmalıdır...belki şu yazdıklarıma ( bunların sırası mı şimdi, alakaya maydonoz dicek insanlar olabilir) ama unutmayalım ki medyanında bu ölen şahıslara saygılı olması gerekir....bu yanlış bi tutum, bi haberci hangi akla hizmet bu resimleri böyle açık açık ekleyebilir, bu haber bütün türkiye okuyor böyle bir resim arşivi olmamalı biraz saygılı olalım lütfen......