3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Öğrencilerin gözü önünde bıçaklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde alacak verecek tartışması nedeniyle kaldırımda 5 kişinin saldırısına uğrayan bir kişi, okul bahçesindeki ilköğretim öğrencilerinin gözleri önünde bıçaklandı.

Alınan bilgiye göre, olay, Mithat Soylu Bilgiç Caddesi üzerindeki Emine Saadet Çarmıklı İlköğretim Okulu'nun önünde meydana geldi. Okulun karşısındaki apartmanda oturduğu bildirilen Memduh Sevinçli(49) daha önceden aralarında husumet bulunan kişi ve arkadaşlarının saldırına uğradı. Üç yerinden bıçaklanan Sevinçli kanlar içinde yere yığıldı.

Kanlar içinde kalan Sevinçli'nin hastaneye kaldırılması için 112 Acil Servis ekibine haber verildi. 112 Acil Servis ambulansının aynı anda meydana gelen bir trafik kazasına gitmesi diğer ambulansın da Adana'ya acil hasta götürmesi sebebiyle gecikme yaşanınca çevredeki vatandaşlar, olay yerine gelen polislere bağırarak tepki gösterdiler.

Vatandaşın tepkisi üzerine yaralı şahıs, polis otosuna bindirilerek İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerinde araştırma yapan polis ekipleri, 5 kişi oldukları belirlenen grubun Memduh Sevinçli'ye saldırıp bıçakladıktan sonra kaçtıklarını belirledi.

Olayın meydana geldiği sırada okul bahçesinde teneffüste olan ilköğretim öğrencileri ise olup bitenleri heyecanla izledi. Olayı gören bir öğrenci gördüklerini basın mensuplarına anlattı fakat karakola götürülme korkusuyla polislere söylemek istemedi.

Acil ameliyata alınan Sevinçli'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, polis kimliklerini belirlediği saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 18:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?