3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Ölmeden önce ölümünü çizdi!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 2 hafta önce denizde boğularak hayatını kaybeden ilköğretim öğrencisi 10 yaşındaki Muhammet Özmen'in, kendisini, boğulduğu plajda ölmüş gibi çizdiği ortaya çıktı.

Denizde boğulan Atatürkçü Düşünce İlköğretim Okulu öğrencisi Muhammet Özmen'in babası Hüseyin Özmen, oğlunun, annesine iki kez rüyasında şehit olduğunu gördüğünü anlattığını belirterek, "Annesi 'Oğlum neden böyle söylüyorsun? Beni çok üzüyorsun' dedi. Bir süre sonra arkadaşları ile Karaağaç Plajı'nda denize girerken 3'ü boğulma tehlikesi geçiriyor, 2'si kurtuluyor, benim oğlum orada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şimdi evdeki odasında, kitaplarının arasında bu tüylerimizi ürperten resmi bulduk. Karaağaç Plajı adının yazdığı resmin altında deniz ve yerde yatan çocuk, yanlarında yılanlar. Çocuğumuzun ölmeden önce çizdiği bu resim herkesi ürpertti" dedi.

Karaağaç Plajı'nda yaz aylarında boğulma olaylarının çok fazla yaşandığını belirten Özmen, yetkililer tarafından gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Özmen, "Bu plajdan kum alındığını, girdap olduğunu herkes söylüyor. İlgililer burada inceleme yapsınlar, ne gerekiyorsa tedbiri alsınlar. Bizim gibi birçok aile burada evladını kaybetti. Acı içerisindeyiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 15:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?