3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Özçörekçi, AK Parti'den aday adayı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, eski AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Özçörekçi, belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.


Genel seçimler öncesi İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa ederek Hatay'dan 7. sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Filiz Özçörekçi, İskenderun Belediye Başkanlığı'na talip oldu.


Amacının makam, mevki olmadığını ifade eden Özçörekçi, "Koltuk sevdalısı olmayan Başbakanımızın özü özümüz, sözü sözümüzdür. Partim için bugüne kadar çalıştım, bundan sonra da canla başla çalışacağım. İskenderun Belediyesi'ne İskenderun sevdalısı biri lazım, o zaman ben de bu davada varım. İskenderun daha önce büyük bir fırsatı kaçırmış ve metropol şehir olma yolunda geri kalmıştır. İskenderunlular olarak aynı hatayı bir kez daha yapmayalım ve AK Parti iktidarı ile İskenderun'u buluşturalım.

Gelin el ele gönül gönüle verelim, hep birlikte İskenderun Belediyesi'ni Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edelim" diye konuştu.


Özçörekçi, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Musa Kurşun'a teslim ettikten sonra, aday adaylarıyla birlikte kol kola birlik beraberlik mesajı verdi.
Evli, 2 çocuk annesi ve esnaf olan Filiz Özçörekçi, daha sonra partililerin tebriklerini kabul etti.

İha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?