3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Özlem'den 2 gündür haber yok

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, annesiyle ziyarete gittikleri akrabalarının evinden, ağabeyini ziyarete gideceğini söyleyerek ayrılan 18 yaşındaki Özlem Taze'den 2 gündür haber alınamıyor.

Gözüyaşlı anne ve ağabey, hayatından endişe ettikleri Özlem'in bir an önce bulunmasını istiyor.Edinilen bilgiye göre, annesi Fatma Taze ile İskenderun'un Pirinçlik köyünde yaşayan Özlem Taze, 2 gün önce annesiyle İskenderun'a akraba ziyaretine gitti. Genç kız, bir süre sonra sıkıldığını, ağabeyini ziyarete gitmek istediğini söyledi.

Annesinin yanından ayrılan Özlem Taze'den bir daha haber alınamadı. Kızının dönmemesi üzerine endişelenen anne Fatma Taze, oğlunu aradığında, kızının oğlunun yanına gitmediğini öğrendi. Anne, kızının kaçırılmış olabileceğini düşünerek polise başvurdu.

2 gündür kızından haber alamayan gözüyaşlı anne, hayatından endişe ettiği kızı bulunana kadar yemek yemeyeceğini söyledi. Kızıyla hiçbir sorunu olmadığını, sadece eşiyle ayrı yaşadıklarını ifade eden Fatma Taze, "Evde oturuyorduk, sıkılınca kızımla birlikte İskenderun'da bir akrabamızı ziyaret etmeye çıktık. Daha sonra kızım bana sıkıldığını söyleyerek, ağabeyinin yanına gitmek istediğini söyledi. Bir daha da kızımdan haber alamadım. Kızım kaybolduğundan bu yana ağzıma bir lokma koymadım. Kızım bulunmadan hiçbir şey yemeyeceğim. Allah'ıma yalvarıyorum, bana kızımı sağlıklı bir şekilde bağışlasın" dedi.

Gözyaşlarına hakim olamayan ağabey Özder Taze ise, "Kardeşimin bulunmasını istiyoruz. Başına bir iş gelmesinden korkuyoruz. Biz onsuz yapamayız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 10:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?