3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Payas'a kilitli parke taşı döşenecek

Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde 50 kilometrelik yol ve kaldırıma kilitli parke taşı döşenecek.

Belediye Başkanı Bekir Altan, ihaleyi 5 milyon 827 bin 355 YTL tutarındaki teklifle kazanan Delta A.Ş. ile sözleşme imzaladı. Payas Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen imza törenine Delta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Yıldırım, şirketin müdürü Cengiz Pişirici ile İller Bankası Bölge Müdürü Mustafa Akgün katıldı.

Belediye Başkanı Bekir Altan, son yıllarda yaptıkları her hizmette rekor kırdıklarını belirterek, "Kanalizasyon inşaatının birinci etabını tamamladık. 99 günde bitirmeyi söz verdiğimiz arıtma tesisini 97 günde bitirdik. Şimdi yine bir tarih yazıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı parke taşı döşeme çalışmalarına başlayarak çifte bayram yaşayacağız. Bu sebepten dolayı heyecanlıyız mutluyuz. Memleketimize hizmet etmenin aşkını sevdasını bu şekilde ispat etmiş oluyoruz. Dolayısı ile bu milleti sevmek sözde değil icraattadır" dedi.

Konuşmaların ardından kilitli parke döşemesi işini üstlenen Delta A.Ş. yetkilileri ile Payas Belediye Başkanı Bekir Altan sözleşme imzaladı.

 

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 16:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?