7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Payas'ta OSB coşkusu

PAYAS'TA OSB TEMEL ATMA COŞKUSU

Hatay’ın Payas ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nin temeli törenle atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, “Her zaman sanayiciye ve yatırımcıya destek veriyoruz. Hatay'ın ekonomisinin can damarı olan İskenderun sanayisi özellikle Demir-Çelik sektöründe her geçen gün daha da gelişerek ülke ekonomisine katkı sağlıyor. İskenderun, Payas ve Dörtyol'a yapılmakta olan Demir-Çelik fabrikasının tamamlanması ile binlerce insanımız orda iş imkanı bulacak. Bu bağlamda yatırımcılarımızı da cesaretlerinden ve çalışmalarından ötürü kutluyorum" dedi.

Vali Lekesiz, Organize Sanayi Bölgesi yeni hizmet binasının açılışının ardından bazı özel demir çelik fabrikalarında da incelemelerde bulundu ve sanayiciler ile görüşerek sorunlarını dinledi. Payas'da ağaç dikme törenine de katılan Vali Lekesiz ile birlikte Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, OSB yönetim kurulu üyeleri ve sanayiciler katıldı.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise, "Payas'ta sanayi sektörü her geçen gün artıyor. Sanayisinin yanı sıra Payas'ın tarihi mekanlarının da olması bizler için ayrı bir avantaj. İnşallah Payas kalesi ve külliyenin restore edilmesi ile Payas hem sanayi hem de turizm yönünden kalkınacak. Belediye olarak her zaman sanayicilerimize desteğimiz sürecek" dedi.

PAYAS'TA OSB TEMEL ATMA COŞKUSU
PAYAS'TA OSB TEMEL ATMA COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 18:22:04
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 13:39:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?