2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Polis babanın tabancasıyla intihar

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir genç, polis memuru babasının beylik tabancası ile intihar etti.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet K.'nin oğlu S. K., (17) Modern Evler Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarının üçüncü katında intihara kalkıştı.

S.K., oturdukları evin odasında babasının beylik tabancası ile kalbinin altına bir el ateş etti. O sırada evde bulunan anne Fatma K., silah sesi ile neye uğradığını şaşırdı ve bir anda oğlunu kanlar içerisinde yerde görüncü çılgına döndü.

Feryatlar içerisinde çevresindeki polis memurlarından yardım isteyen K. ailesinin imdadına yine meslektaşları yetişti. Olay yerine acil ambulans istendi ve kanlar içerisinde kalan S.K. ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aşırı kan kaybeden S.K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastaneye gelerek sinir krizleri geçiren S.K.'nin annesi Fatma K.'yi polis eşleri teselli etmeye çalıştı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, emniyet amirleri ve polisler de hastaneye akın ederek, meslektaşını teselli etmeye çalıştı.

Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, hastane önünde yaptığı açıklamasında, "Meslektaşımızın oğlu intihar etmek sureti ile hayatını kaybetmiştir, Daha önce de ilaç içmek sureti ile intihara kalkışmıştı. Psikolojik sorunları olduğunu öğrendik." dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 12:21:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?