7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Polis memuru kalbine yenildi

POLİS MEMURU KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Hatay'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru için Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğünde görev yapan 17 yıllık polis memuru 43 yaşındaki Ahmet Özkan, evinde geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle 48 defa maaş taltif ve 4 defa da takdirname ile ödüllendirilen iki çocuk babası Ahmet Özkan için Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Törene, ailesi ve yakınları ile Vali Yardımcısı Kadim Doğan, Garnizon Komutanı Piyade Kıdemli Albay Recep Orhan Bakırcı, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, şube müdürleri ve emniyet personeli katıldı.

İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, törende yaptığı konuşmada, Özkan'ın daha öncede kalp krizi geçirdiğini, ancak büyük bir özveriyle çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Cenaze töreninde eşi Songül Özkan ile çocukları Oğulcan ve Serdar gözyaşlarına hakim olamadı. Özkan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Gaziantep'in İslahiye ilçesine gönderildi.

POLİS MEMURU KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
POLİS MEMURU KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
POLİS MEMURU KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
POLİS MEMURU KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 13:58:05
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 14:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?