5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Protokolün voleybol keyfi

HATAY PROTOKOLÜ, YORGUNLUĞU VOLEYBOLLA ATIYOR

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in, İl Emniyet Müdürü, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı, Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü, Sağlık İl Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü, Çevre ve Orman İl Müdürü ve birçok kurumun müdüründen oluşturduğu voleybol takımı ile Hatay Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilerden oluşan voleybol takımları karşılaştı.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in takımına karşılık, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişenin ve gazetecilerden oluşan ekip, Antakya Kapalı spor salonunda mücadele ettiler.

Karşılaşmanın ilk setini ezici üstünlükle kazanan Vali Lekesiz'in takımı ikinci seni yine aynı üstünlükle aldı. Vali Lekesiz'in takımı karşısında pek varlık gösteremeyen gazetecilerden oluşan takım, karşılaşmanın bütün setlerinde Vali Lekesiz'in takımına boyun eğdi. Karşılaşmada, Vali Lekesiz'in de performansı görülmeye değerdi. Bütün toplara karşılık veren ve file önünde rakiplerine şans tanımayan Vali Lekesiz, galibiyetin de baş mimarı oldu.

Karşılaşma sonrası, "Ezici yenilgiyi tatlıya bağlayalım" diyerek, voleybolculara ve izleyicilere baklava ikram eden Vali Lekesiz, Hatay'daki barış ve hoşgörü ortamının voleybol karşılaşmasında da yaşandığını, gazetecilerle, ilin idarecilerinin bu tür etkinliklerle kaynaştığını ve birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.

Bu tür etkinliklerin insanları birbiriyle kaynaşmasını sağladığını ve amaçlarının spor yapmak olduğunu dile getiren Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, ilin yöneticilerinin bu tür etkinliklerde daha da yakınlaştığını, mesai saatleri içerisinde konuşulamayan konuşların burada rahatlıkla konuşulduğunu vurguladı. Vali Lekesiz "Bize rakip dayanmıyor ama yine de bugün her zaman olduğu gibi dostluk kazanmıştır" dedi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ise birlik ve beraberliği sağlamak adına yapılan bu tür etkinliklerde yer almak istediklerini dile getirdi. Gazetecilerin de kamu görevi yaptığını söyleyen Yetişen "Voleybol maçı ile ilimizin yöneticileriyle bu tür diyalogların gelişmesinde ve yöneticilerimizin spor yapma imkânını sağlayan Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'e teşekkür ediyoruz ve bu tür etkinliklerin devam etmesini umuyoruz. Biz voleybolda iddialı değiliz ama futbol bizim ilgi alanımız, bu maçın rövanşını futbol maçıyla yapabiliriz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 16:34:04
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 17:40:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?