7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Ragıp Kılıç’tan, AGC’ye ziyaret

EMNİYET MÜDÜRÜ KILIÇ’TAN, AGC’YE ZİYARET

Antakya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret eden Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, basın mensupları ile bir araya geldi.

Kılıç, yaptığı ziyarette, MOBESE kameralarından asayiş uygulamalarına, jandarmadan alınan bölgelerden 155 hattına kadar birçok konu hakkında soruları yanıtladı.

Polisin, halkın huzur ve güvenliği için özveriyle çalıştığını dile getiren Kılıç, “Emniyet güçlerimiz her ihbarı değerlendiriyor. Vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her an onarlın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımız da bizlere bu konuda yardımcı oluyor. Hatay bu bakımdan kendini iyi geliştirmiş bir kent. En küçük şüphede 155 hattını arayarak ihbarlarda bulunuyorlar. Böylelikle, emniyet-vatandaş ilişkisi de daha iyi gelişiyor ve huzur için gerekli birliktelik sağlanmış oluyor. Hatay halkı her istediği saatte sokağa çıkıp gezebilir. Bu konuda bir asayiş sorunu yaşanmaz, artık şehrin her noktası güvenlidir. Çünkü halkın huzuru, bizim kırmızı çizgimizdir” diye konuştu.

Asayiş uygulamalarına da değinen Kılıç, bu uygulamanın halkın huzur ve güvenini daha da arttırdığını belirterek, halkın huzurunu sağlamaya çalışırken, huzurunu bozmamaya da özen gösterdiklerini söyledi. Beldelerde de sıkıntıların olmadığının altını çizen Kılıç “Şehrin her köşesinde huzur ve güvenlik için mücadele ediyoruz” dedi.

MOBESE kameraları çalışmalarının sürdüğüne de değinen Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, “MOBESE sistemi şu an deneme aşamasında. Antakya’da 48 noktaya MOBESE kameraları yerleştirildi. Ayrıca ilave olarak 8 yeni nokta daha belirledik ve en kısa sürede bu noktalara da kameraları yerleştireceğiz” şeklinde konuştu.

AGC Başkanı Ahmet Abdullahoğlu da, Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’ın ziyaretinden dolayı memnun olduğunu dile getirerek, Hatay’ın emniyet açısından çok şanslı bir il olduğunu, emniyetin yaptığı çalışmaları da takdirle karşıladıklarını ve desteklediklerini söyledi.

EMNİYET MÜDÜRÜ KILIÇ’TAN, AGC’YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 16:28:02
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 18:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?