7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Rekor kan bağışına teşekkür plaketi

Kızılay, rekor düzeyde kan bağışında bulunan İSDEMİR çalışanları adına Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül'e plaket ve teşekkür belgesi verdi. 

Çelik-İş Sendikası'nda düzenlenen törende konuşan Şube Başkanı Cengiz Gül, Kızılay'ın daha da güçlenmesini istediklerini belirtti. Sendika yönetimi olarak, deprem felaketini yaşayan Endonezya'ya çalışanların 10 YTL'lik bağışta bulunmasını kararlaştırdıklarını ifade eden Gül, "Birçok üyemiz bu konudaki kültür düzeyleri, sosyal yardımlaşma alanındaki birikimleri ve katkıları yüksek ki 10 YTL'yi az buldular, kimileri 20-25 veya 50 YTL kadar yardımda bulundular. 

İskenderun'da bu kültürün ve yardımın artmasında, bizim kadar İskenderun Kızılay Kan Merkezi'nin de büyük bir emeğinin olduğuna inanıyorum. Kan ve Hayat Kampanyası'nda, çalışanlarla Kızılay ekibinin bir aile gibi çalıştıklarını gördüm. Bu da Kızılay'ın İskenderun'da ciddi anlamda kendini anlatabildiğinin göstergesidir" diye konuştu. 

Kızılay Genel Müdür Vekili Nurettin Hafızoğlu da, Kızılay'ın, faaliyetlerini tamamen gönüllü bağışlarla gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, "İSDEMİR çalışanları da kan kampanyasında rekor bir bağış gerçekleştirmiştir. Umarım bu rekoru seneye kırarlar" dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından Genel Müdür Vekili Hafızoğlu, işçiler adına Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Gül'e plaket ve teşekkür belgesi verdi.
.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2006 Salı 12:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?