2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Rektör Canda'ya nezaket ziyareti

Hatay’da yapılan Kredi ve Yurtlar Kurumu Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Şerafettin Canda’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafi Baytorun, Vakıflar Genel Müdürü Yusuf Beyazıt, Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim Genel Müdürü Hüseyin Çalık, Maliye Bakanlığı BÜMKO Daire Başkanı Osman Şahin, Strateji Daire Başkanı Naim Çoban, Genel Müdür Hasan Albayrak ve Genel Müdür Yardımcısı Yıldıray Gürler katıldı.
Hatay ve MKÜ ile ilgili yaşanan gelişmelerin görüşüldüğü ziyarette konuşan Canda, bir çok yeni bölüm açılarak öğrenci sayısının artırıldığını ve tıp fakültesi ve konservatuarın Hatay’a kazandırıldığını belirterek, Hatay’ı tıp ve bilişim alanında Orta Doğu’nun merkezi haline getirmek istediklerini söyledi.

Üniversitenin büyümesinden ve gelişmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren konuklar ise, Rektör Canda’ya çalışmalarında başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 15:58:46
Güncelleme :14 Kasım 2008 Cuma 16:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nuray Yıldız IP: 78.164.42.xxx Tarih : 21.11.2008 19:58:19

Üniversitemizin büyümesine sayısız emeği geçen rektör Canda'nın başarılarının devamını diliyorum. Hataylılar üniversitemize katkılarını unutmayacak.