8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

Samandağ'a yeni sağlık ocağı

SAMANDAĞ'DA SAĞLIK OCAĞI AÇILIŞI

Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı Fidanlı Köyü'nde yapılan sağlık ocağı, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'in katılımıyla hizmete açıldı.

Fidanlı Köyü Edip Sağ Sağlık Ocağı'nın açılışında konuşan Vali Lekesiz, "Devletimiz buraya hayırseverler işbirliği ile çok hizmetler yaptı. Birlik ve beraberlik olursa her şeyi aşarız" dedi.

Fidanlı halkının çalışkan olduğunu belirten Köy Muhtarı Bahri Sağ ise, "Köyümüze yeni sağlık ocağı kazandırarak, hizmetlerini ve desteğini esirgemeyen Fidanlı halkına sağlanan bütün hizmetlerden ve bu hizmetlere verilen onaylardan dolayı bütün devlet büyüklerimize ve idarecilerimize köylülerim adına şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha kolay yararlanmalarını sağlayacak başka köy ve beldelerin sağlık sorunlarına çare arayacakları, merkezi bir sağlık ocağı açılmasına vesile oluyoruz" diye konuştu.

Törene Vali Lekesiz'in yanı sıra Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Şerafettin Canda, İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Çolak, Samandağ Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez, İl Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, İlçe Emniyet Müdürü Murat Berk, iş adamı M. Selim Kara, il genel meclis üyeleri ve köy halkı katıldı.

Sağlık ocağının açılışının ardından Vali Lekesiz, köy halkının sorunlarını dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 10:41:05
Güncelleme :28 Mayıs 2010 Cuma 15:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?