3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Şandır'ın kardeşi İskenderun'dan aday

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır'ın kardeşi Garip Şandır, Hatay'ın İskenderun ilçesinde MHP'den belediye başkanı aday adaylığını açıkladı.

MHP İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıklayan Şandır, "'Önce ülkem, sonra partim, sonra ben' diyen Sayın Devlet Bahçeli liderimizin uzlaşmacı dürüst kimliği ile onu kendimize önder rehber tespit ederek, MHP'den belediye başkanı aday adayı olduğumu açıklıyorum" dedi.

Bugüne kadar MHP'nin İskenderun'da çok iddialı olmadığını ifade eden Şandır, "Bugün MHP'den hangi aday adayımız olursa, kim olursa onun etrafında bir olacağız. Benim dışımda 2 aday adayımız daha var. Biri Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Gül, bir diğeri ise İlçe Başkanımız Bülent Kimyon. Hangimiz aday olursak olalım. Hepimiz partimizin etrafında tek vücut olarak hareket edeceğiz. İskenderun'u Yarıkkaya ile denizin arasında sıkışmışlıktan kurtaracağız. Havası kirli, denizi kirli, ormanı katledilen bir İskenderun olmaktan kurtaracağız. İskenderun'u 2025'e hazırlayacağız. İskenderun'u 3 milyon nüfuslu bir kent olmaya hazırlayacağız. İskenderun'da kimseyle kavgalı olmayacağız. Hiç kimsenin hiç kimseyle de kavga etmesine izin vermeyeceğiz. İskenderun'da farklı düşünen, farklı inanca sahip olan insanların farkında olarak, onlara saygı göstererek müşterekliğimizi zenginleştireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 18:16:50
Güncelleme :11 Kasım 2008 Salı 18:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakiye... IP: 88.225.240.xxx Tarih : 15.11.2008 10:35:40

hep aynı teraneler iskenderun'u 3 milyon nüfuslu bir kent yapacakmış bu içi boş anlamsız vaatleri bırakın da 200 bin nüfuslu iskenderun'un işsiz gençlerine bir çözüm bulun böyle palavralara halkımızın karnı tok...