3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Şaşırtan benzerlik!

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Cildiye Uzmanı Dr. Veysel Yıldırım, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Dr. Ergun Saraçoğlu'nun başhekimlik görevinden istifa etmesinin ardından bu göreve atanan Cildiye Uzmanı Dr. Veysel Yıldırım, ilk bakışta Cumhurbaşkanı Gül'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Görünümü ve konuşma üslubuyla Cumhurbaşkanı Gül'e çok benzetildiğini ifade eden Yıldırım, "Özellikle son dönemde yolda yürürken insanlar durdurup, 'Siz Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e çok benziyorsunuz, akrabalık var mı?' diye soruyorlar. Herhangi bir akrabalığımızın olmadığını söylüyorum, şaşırıyorlar. Cumhurbaşkanımıza benzetilmek beni mutlu ediyor" dedi.

İskenderun Devlet Hastanesi'nde bulunan mevcut acil servisin ihtiyaçlara cevap veremeyecek kapasitede olduğunun altını çizen Yıldırım, "En büyük hayalim, Devlet Hastanesi bünyesinde yanık ünitesiyle, yoğun bakım servisiyle, acil ameliyathane servisiyle tam donanımlı bir acil servis ünitesi kurmak. Bunu başarabilmek için Dörtyol Devlet Hastanesi'nde hayırsever vatandaş-devlet işbirliğiyle kurulan tam donanımlı acil servisi örnek alıyorum. Orta vadeli bir proje hazırlığı ile tahmini 2 yıl içerisinde İskenderun Devlet Hastanesi'ne tam donanımlı acil servisi kazandırmak istiyorum. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki büyük şirketlerin sahipleriyle görüşme yaparak destek isteyeceğim. Sağlık Bakanlığımızın da katkılarıyla inşallah güzel bir acil servisi İskenderun'a kazandıracağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 19:03:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra zbn IP: 81.213.88.xxx Tarih : 9.11.2007 12:45:52

hayret birşey gerçekten benziyor. biraz daha saçları ak olsa daha çok benzeyek.