2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Şehit korucu toprağa verildi

Hatay'ın Hassa ilçesinde Yarpuz Yaylası'nda terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan köy korucusunun cenazesi toprağa verildi.

Hassa Ulu Cami'deki cenaze törenine şehit Adem Korkmaz'ın (43)ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hatay Valisi Nusret Miroğlu, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Recep Orhan Bakırcı, Ak Parti Grup Başkan Vekili Sadullah Ergin, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Şerefettin Canda, Ak Parti Hatay milletvekilleri Orhan Karasayar ve Abdülhadi Kahya, Hassa Kaymakam Vekili Mehmet Alabacak, Antakya Belediye Başkan Vekili Teyfik Fazlı Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şenol Caferoğlu, Hassa Emniyet Müdürü Hacı Murat Dinçer ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu'nun cenaze namazını kıldırmasının ardından, şehidin cenazesi, Söğüt beldesi mezarlığında toprağa verildi.

Eşinin bir yıldır geçici köy koruculuğu yaptığını, vatanını, toprağını, bayrağını çok sevdiğini belirten Ülkü Korkmaz, 6 çocuğunun babasız kaldığını söyledi.

Şehit korucunun eşini komutanlar teskin ederek, kanının yerde kalmayacağını belirttiler.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 20:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.terorsehitleri.com IP: 88.244.168.xxx Tarih : 7.10.2008 23:15:00

Ruhun Şad OLsun Kahraman Korucu...