7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Şehit onbaşıya hazin tören

Bilecik'te, yüksek gerilime kapılarak yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Topçu Onbaşı Mustafa Atilla, memleketi Antakya'da düzenlenen törenle toprağa verildi. 

Topçu Onbaşı Mustafa Atilla (21), vatani görevini yaptığı Çorlu'daki 105. Topçu Alayı'ndan birliğiyle birlikte trenle Konya'ya giderken, Bilecik'te verilen mola sırasında yüksek gerilime kapılarak yaralandı. Bilecik Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Eskişehir Hava Hastanesi'ne kaldırılan Atilla, buradan da GATA'ya sevk edildi. GATA'da yaklaşık 10 gün tedavi gören Atilla, vücudundaki yanıklara daha fazla dayanamayarak, hayatını kaybetti. 

Terhisine 2 ay kaldığı öğrenilen Şehit Topçu Onbaşı Mustafa Atilla için memleketi Antakya'da tören düzenlendi. Ulu Camii'ndeki törene; Garnizon Komutanlığı adına Piyade Yarbay Ziya Çamurdan ve Piyade Yarbay Gürcan Levent katıldı. Evli ve 2 çocuk babası Atilla'nın eşinin hamile olduğu belirtilirken, şehit onbaşının yakınları cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Şehit Onbaşı Atilla, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 16:29:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?