7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Şehit polisin ailesi yasa boğuldu

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde, devriye görevi sırasında teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Yardımcı'nın, Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki evine ateş düştü. Yardımcı ailesi acı haberle yıkılırken, şehit annesinin ağıtları yürekleri dağladı. 

İdil'de, dün gece devriye görevi yaparken teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu görev arkadaşı Sait Bal (31) ile birlikte şehit düşen polis memuru Mehmet Yardımcı'nın (31) ailesine acı haberi İskenderun Emniyet Müdürü Mustafa Yavuzyolcu verdi. Aile acı haberle gözyaşlarına boğulurken, ağabey Metin Yardımcı, evin çatısına Türk bayrağı astı. 

7 kardeşin en küçüğü olan Yardımcı'nın, evlilik planları yaptığı ve yakın zamanda izne geleceği öğrenilirken, anne Zeliha Yardımcı, "Oğlum bizi öksüz bıraktın; ananı, babanı, bacını öksüz bıraktın. Telefonda 'Benim için üzülme' diyordun, ben nasıl üzülmeyeyim" diyerek feryat etti. 

Şehit polis memuru Mehmet Yardımcı'nın cenazesinin, Diyarbakır'da yapılacak törenin ardından İskenderun'a getirilerek, Karaağaç Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verileceği öğrenildi. 



İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2006 Salı 12:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emine eşe IP: 85.104.222.xxx Tarih : 11.07.2006 23:04:14
gördüm bugün cenazeyi yüreğim parçalandı aileye sabır diliorum mekanı cennet olur inşlh tüm şehitlerimizin.