3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Şehit polisin eşi: 'Ağlamayacağım'

Hatay'ın İskenderun ilçesinde otoban gişelerinde ve sonrasında terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Halil Aksak'ın eşi, "İki çocuğum daha var ikisini de polis yapıp hainlerin karşısına çıkaracağım" dedi.

İskenderun-Adana TEM Otoyolu Denizciler Beldesi turnikelerinde meydana gelen terör saldırısı sonrasında teröristlerle girdiği silahlı çatışmada şehit düşen polis memuru Halil Aksak'ın eşi Ayşe Aksak iki çocuğunu polis yapacağını söyledi.

Hatay Valisi Nusret Miroğlu'nun ziyaret ettiği şehit ailesinin evinde Kuranı Kerim okunurken "Ağlamayacağım" diyen şehit eşi Ayşe Aksak, "Bir oğlum bir kızım var ikisini de polis yapıp on yıl on beş yıl sonra da olsa hainlerin karşısına çıkaracağım. Ağlamayacağım ben şehit eşiyim o hainler düşünsünler bunun hesabını nasıl vereceklerini ben şehit eşiyim sevindirmeyeceğim onları" dedi.

Şehit annesi Zeliha Aksak ise ağıtlar yakarak terör örgütüne lanet etti.
Aileyi ziyaret eden Hatay Valisi Nusret Miroğlu da olayın bir terör saldırısı olduğunu belirterek bölgede operasyonların devam ettiğini söyledi.

Şehit polis memuru Halil Aksak, evli, Kübra (10) ve Ömer (6) isimli iki çocuk babasıydı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 09:47:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?