7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Siyaset Akademisi İskenderun'da

AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ İSKENDERUN'DA

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siyaset Akademi'si ilçe bazında ilk kez Hatay'ın İskenderun ilçesinde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun Siyaset akademisiyle İskenderun'da siyaset anlayışının değişeceğini söyledi. Kurşun, "Siyasetçilerin makam ve merkezi ne olursa olsun kendisini seçkin insan görmekten ziyade siyasetin toplum üzerinde tabana yaygın bir şekilde millete hizmet anlayışı içerisinde yapılması gerektiğini ifade ettik. Ülkemizde olduğu gibi İskenderun'da da siyasetin artık patinaj yapmasını istemiyoruz. Siyasetin gerilim noktasında yapılmasını arzu

etmiyoruz. Siyasetin yalanla dolanla sokak ağzıyla yapılmasını istemiyoruz. Kısır bir döngü içerisinde siyasetin yapılmasını arzu etmiyoruz. AK Parti İskenderun teşkilatı olarak bir ayrım gözetmeksizin tüm siyasi teşkilatlarımıza tüm vatandaşlarımıza açık olan İskenderun siyasetinin şekillenmesinde etkin rol üslenecek bireyleri yetiştirmek anlamında AK Parti siyaset akademisini ilk defa İskenderun ilçemize getirdik" dedi.

Başkan Kurşun, siyasi parti ilçe başkanlarını da siyaset akademisine davet ettiklerini ifade etti. Kurşun, akademiye ilginin büyük olduğunu bu sebeple ikincisi için hazırlıklara da şimdiden başladıklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 14:49:05
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 11:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?