2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Sokak defilesinde izdiham

Antakya'da bir giyim mağazası tarafından her yıl düzenlenen sokak defilesinde, podyumdaki mankenleri görmek isteyen erkekler, çatılara çıktı, elektrik direklerine tırmandı.

Giyim mağazasının 2008 mayo, gecelik ve iç çamaşırı koleksiyonunun tanıtıldığı defile mankenlerin podyumdan fırlattığı şapkaları kapmak isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı. Geleneksel sokak defilesine özellikle erkekler yoğun ilgi gösterdi. İç çamaşırları ve mayoları sergileyen mankenleri daha yakından görebilmek ve cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekebilmek için birbirleriyle yarışan erkek izleyiciler, zaman zaman mankenleri alkışlayıp tempo tuttu. Bazı vatandaşlar da izdiham nedeniyle mankenleri görebilmek için elektrik direklerine ve binaların çatılarına çıkarak sokak defilesini izledi. Antakyalıların büyük bir ilgiyle izlediği sokak defilesinde ünlü giyim markalarının yazlık, iç çamaşırı, gecelik ve mayolarını, mankenler Eda Meltem Yılmaz, Didem Kaharoğlu, Özge Hakim, Selda Kaya, Ece Gökova, Ece Kaya, Sengül Lora Sürol ve Anna Spozhnikova tanıttı.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 13:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
METİN IP: 88.228.71.xxx Tarih : 14.06.2008 20:43:17

yoldan geçerken gördüm, inanın öyle bişey olamaz.milletin çatılara çıkışınamı, elektrik direklerine tırmanışınamı gülersin bilemiyorsun.Yazık bize ya.allah bunlara akıl fikir ihsan eylesin...