3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Sosyal Market yeni adresinde

Türkiye'de ilk kez 2005 yılında İskenderun Kaymakamlığı tarafından muhtaç aileler için açılan "Sosyal Market", tahsis edilen yeni binasında törenle hizmete girdi.

"Sosyal Market"in açılışına; Kaymakam Cengiz Horozoğlu, İlçe Müftüsü Bekir Gülce, daire müdürleri, oda başkanları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Horozoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, İskenderun halkına her konuda yardımcı olmak istediklerini belirterek, "Bu markette para değil, sevgi geçerlidir. 2005 yılının mayıs ayında açılan 'Sosyal Market' her geçen gün daha geniş bir yelpazeye ulaşmaya gayret etmektedir. Bizler; hayırsever vatandaşların her türlü yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere, hastanede acil yatan kimsesiz hastalara, ihtiyaç sahibi üniversite talebelerine, okullara ve bizlere ulaşmakta zorluk çeken insanlara ulaştırmaya çalışıyoruz" dedi.

Açılışın ardından marketi gezen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, beğendikleri eşyaları hiçbir ücret ödemeden alıp evlerinin yolunu tuttular.

"Sosyal Market"ten yararlanan vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını belirtirken, Kaymakam Cengiz Horozoğlu ve emeği geçen yetkililere teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 17:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?