3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Su takımını kuraklık vurdu

Hatay'ı Su Topu 2. Ligi'nde temsil eden Reyhanlı Su Topu Takımı, antrenman yaptıkları Yenişehir Gölü kuraklık nedeniyle kuruduğu için, Gaziantep'te oynanacak olan 2. Lig Play Off maçlarına hazırlanamıyor.


Yıllardır su topunda Hatay'ı temsil eden Reyhanlı Su Topu Takımı, geçen sezon derece yaptığı ve imkansızlılar içinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile 2. Lig'e çıkmıştı. Takım, 12 kişilik kadrosu ile 7-9 Ağustos tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak olan 2. Lig Play Off maçlarında 1. Lig'e çıkma mücadelesi verecek. Ancak Reyhanlı Su Topu Takımı, yıllardır antrenman yaptıkları ilçenin tek gölü olan Yenişehir Gölü'nün kuruması nedeniyle ve başka yer bulamadıkları için Play-off maçlarına hazırlanamıyor. Reyhanlı Su Topu Takımı oyuncusu Kadir Saraç, "Daha önceleri burada antrenman yapıyorduk. Ama şimdi kuraklık nedeniyle gölümüzün suları çekildi. Önümüzdeki hafta Play-off maçları için Gaziantep'e gideceğiz. Hazırlanamadık ama inşallah oradan da dereceyle döneceğiz" dedi.


Su topu takamı oyuncusu Ergin İncili ise, gölün suyunun kuruması ile birlikte antrenman yapacak yerlerinin kalmadığını belirterek, yetkililerin bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 22:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet Şıhanlıoğlu IP: 88.232.172.xxx Tarih : 10.08.2007 02:46:58
yani Reyhanlıyı ne şartlar altında temsil etmeye çalılşan bu genç arkadalara neden kmse yardım eli uzatmıyorki.Hep gündeme sınırda yapılan yolsuzluklarla kaçakçılıklamı gündeme gelsin bu ilçemiz.Hiç güzel işlerle anılmasın mı.Futbolda bişey yapamadık bari kendi imkanlarıyla biyerlere gelmeye çalışan bu insanlara yardım edelim.Reyhanlı onurlu bir ilçedir.Kimseye kendimizi küçültmeyelim.