7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Tacizci sapık tutuklandı

İSKENDERUN'DA CİNSEL TACİZ İDDİASI

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ilköğretim okulu öğrencisi 2 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen kişi, mahalle sakinleri tarafından yakalanarak tekme tokat dövüldükten sonra polise teslim edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre olay, Yenişehir mahallesinde bulunan Asayiş Büro Amirliği ardındaki sokakta meydana geldi.

Bir hafta önce L.B. (34) adlı kişinin elle ve cinsel organını göstererek cinsel tacizine maruz kaldığı ileri sürülen 2 kız öğrenci durumu babalarına anlattılar. Bunun üzerine her gün akşam saatlerinde okul çıkışında çocuklarını almak üzere okul önüne gelen 2 baba bir yandan da çocuklarının anlattığı kadarıyla tacizcinin eşkalinden şahsın okul önünde olup olmadığını araştırdı.

Dün akşam saatlerinde tacizci yine ortaya çıktı ve bir kız çocuğunu taciz ederken öğrencilerden birinin babası tarafından fark edildi. Fark edildiğini anlayınca kaçmaya başlayan tacizci, babanın 'Sapık var, yakalayın' diyerek bağırması üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı ve linç edilmek istendi. Yüzü kanlar içinde kalan zanlı, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. L.B.'nin evli ve bir çocuk babası olduğu belirlendi. Şahsın, polise değil savcıya ifade vermek için susma hakkını kullandığı öğrenildi.

L.B., cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen 2 küçük kız çocuğu ve bir genç kız tarafından da teşhis edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahsın yakınları ise olayı haber yapmak isteyen basın mensubuna saldırdı. Saldırganlar polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirilirken, yaklaşık 5 saat savcı ve nöbetçi hakime ifade veren L.B., cinsel taciz suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 12:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?