7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Tan'dan müzik ziyafeti

TAN, İSKENDERUN'DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Türk pop müzik sanatçısı Tan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde verdiği açık hava konserinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

İskenderun'da son günlerde üst üste düzenlediği konserlerle eğlence sektöründe iyi bir çıkış yakalamaya çalışan Clüp Gusto, pop müzik sanatçısı Tan'ı İskenderunlu hayranlarıyla buluşturdu. Sidney Organizasyon'un katkılarıyla düzenlenen konserde Tan, sahne öncesi yaptığı açıklamada yaz ortasında yeni bir albüm çıkartacağını söyledi. Yeni albümünde çok farklı bir tarzla hayranlarının karşısına çıkacağını belirten Tan, 'Yıldızlarda Kayar' albümünde olduğu gibi yeni albümde Ferdi Tayfur'dan değil Avni Anıl'dan herkesin bildiği bir Türk sanat müziği eserini kendi tarzıyla seslendireceğini söyledi.

Havuz başında verdiği konserde eski ve yeni çıkacak albümünden şarkılarını seslendiren Tan, İskenderunlu hayranlarını coşturdu. Engelli bir hayranının Barak havası türkü isteğini yerine getirmekte güçlük çeken Tan, zor anlar yaşasa da engelli hayranını kırmadı. Özellikle genç kızların yoğun ilgi gösterdikleri konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Tan, Ferdi Tayfur'un da kısa bir taklidini yaptı. Konser sonunda genç bir bayan hayranı Tan'la birlikte sahnede göbek attı.

TAN, İSKENDERUN'DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU
TAN, İSKENDERUN'DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 10:33:03
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 11:59:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?