5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Taraftarlar tek yumruk oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demir Çelikspor'da, yeni sezonda hedefler yüksek tutulurken, belirlenen hedefe ulaşılabilmesi adına da tribünler de 'tek yumruk' haline geldi.

Fikstür nedeniyle sezonun ilk haftasını maç yapmadan geçiren İskenderun Demir Çelikspor, deplasmanda Kocaelispor ile kozlarını paylaşacak. Bu maçın hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Güney temsilcisinde tüm hesaplar 'mutlak galibiyet' üzerine kurulurken, futbolcuların antrenmanlarda hırslı ve istekli olması teknik heyeti sevindiriyor.

Kulüp açısından bu gelişmeler yaşanırken, tribünlerde de hareketli saatler yaşanıyor. İskenderun Demir Çelikspor Taraftarlar Derneği bünyesinde tribünlerde yer alan 'Kızıl Körfez' adlı taraftar topluluğu, derneğe üye olmak isteyen taraftarların bu isteğine olumlu yanıt veriyor.

Bu kapsamda da Dernek Başkanı Enver Bukağıkıran'ın çağrısının ardından İskenderun ve bölgesinde bulunan taraftarlardan toplam 138 kişinin daha derneğe üye olduğu bildirildi. Enver Bukağıkıran, üye kayıtlarının devam ettiğini ve üye olmak isteyenlerin, bir adet vesikalık fotoğraf ile taraftar derneğine müracaat etmelerinin yeterli olacağı bilgisini verdi.

İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül ise, derneği ziyaret ederek, burada Enver Bukağıkıran ve diğer yöneticilerle bir araya geldi. Yeni üyelerle de sohbet eden Gül, daha sonra yeni üye olan taraftarlara “Kızıl Körfez Taraftar” kartını takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2011 Pazartesi 18:19:40
Güncelleme :12 Eylül 2011 Pazartesi 18:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?