2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

TEMA'dan Öğretmenevine teşekkür

TEMA Hatay İl Temsilcisi Mahir Rende, Antakya Öğretmenevi Müdürü Abdulkadir Uçar'a teşekkür belgesi verdi.

TEMA Onursal Başkanı Hayrettin Karaca'nın ve 130 il temsilcisinin katılımıyla Antakya'da 24-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen koordinasyon toplantısına Antakya Öğretmenevi ev sahipliği yapmıştı. Yapılan bu organizasyonun çok başarılı geçtiğini belirten TEMA Hatay İl Temsilcisi Rende, organizasyonun başarılı olmasına büyük katkı sağlayan Antakya Öğretmenevi Müdürü Abdulkadir Uçar'a katkılarından dolayı teşekkür belgesi sundu.

TEMA tarafından yılda iki kez toplantı yapıldığını ifade eden Mahir Rende, "TEMA Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na bu yıl Hatay olarak biz ev sahipliği yaptık. Son 1 yılda yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve ileriye dönük projelerin hazırlandığı bu toplantıya 130 il temsilcisi ve üst düzey yöneticiler katıldı. Böylesine önemli bir toplantıyı hiç sorun yaşamadan çok başarılı bir şekilde organize etmemizde Öğretmenevi Müdürümüz Abdulkadir Uçar'ın büyük katkısı oldu. Bu nedenle kendisine olan minnettarlığımızı bir teşekkür belgesi ile göstermek istedik" diye konuştu.

Antakya Öğretmenevi Müdürü Abdulkadir Uçar ise, sosyal sorumluluk sahibi bir kurumun müdürü olarak, üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını ve bunda başarılı olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayarak, "Bizler doğanın korunmasında gönüllü kişi ve kurumlar olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Böyle bir toplantıya ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz" dedi.

TEMA Hatay İl Temsilcisi Mahir Rende, Antakya Öğretmen Evi Müdürü Abdulkadir Uçar'a bir de rozet taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 17:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?