3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Teröre 'Bayraklı Protesto'

Antakya Belediyesi ve Cebrail Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (CESYAD), terör saldırılarını kınamak ve önümüzdeki günlerde kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı karşılamak amacıyla bayrak asma kampanyası başlattı.


Antakya Belediyesi ve CESYAD işbirliğiyle yürütülen kampanya kapsamınca 5 bin adet Türk bayrağı dağıtılacağı bildirildi. Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, CESYAD Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu ve dernek üyeleri eski belediye binası önüne dev Türk bayrağı asarak kampanyanın startını verdi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, "Hain terör saldırılarını kınamak, aziz şehitlerimizi anmak ve önümüzdeki günlerde büyük bir coşkuyla kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı karşılamak amacıyla böylesine anlamlı bir kampanyayı başlatmaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm sivil toplum örgütlerini ve vatandaşlarımızı evlerine ve işyerlerine Türk bayrağı asmaya davet ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 20:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun avaz IP: 88.228.100.xxx Tarih : 23.10.2007 13:58:48

Tüm şehit ailelerine baş sağlığı diler ve sizin bir değil bin evladınız var hakkaride savaşan onlara dua edin bizim yaşımız küçük olsada kalbimiz vatan için çarpıyor HATAY/ANTAKYA