7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

TOBB Başkanı'nın zor anları!

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU ASANSÖRDE MAHSUR KALDI

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binasının açılışını yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu asansörde mahsur kaldı.

Atatürk Bulvarı sahil şeridi üzerinde yapımı tamamlanan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası binasının açılış törenine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberinde Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Kaymakam Cemil Aksak, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin ve Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile birlikte binayı gezmek için asansöre bindi. Asansör aşırı yüklenme nedeniyle bir ve ikinci kat arasında kalınca Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler zor anlar yaşadı. Korumaların ve davetlilerin dışarıdan gülerek izledikleri olayda Hisarcıklıoğlu kendini seyredenlere gülerek ve el sallayarak karşılık verdi.

Yaklaşık 10 dakika asansör içerisinde kalan Hisarcıklıoğlu, asansörün aniden zemine inmesiyle bir kez daha panik yaşadı. Asansörden çıktıktan sonra merdivenleri tercih ederek binayı gezen Rifat Hisarcıklıoğlu "Nazar böyle geçsin" diye espri yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 15:36:00
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 16:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?