3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Trafiğe 'çok katlı' çözüm

Antakya Belediyesi'nin şehir merkezinde yaşanan trafik problemini çözmek amacıyla hazırladığı çok katlı otopark projelerinden ilkinin 1 ay içinde hizmete açılacağı bildirildi.

Gündüz Caddesi üzerinde bulunan Tapu Bölge Müdürlüğü’nün arka kısmında yaklaşık 3 ay önce yapımına başlanan ve belediyenin kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yürüttüğü çalışmalardan biri olan çok katlı otopark, bitme aşamasına geldi. 160’ı kapalı 44’ü açık olmak üzere toplam 204 araç kapasiteli otopark inşaatının 1 aya kadar tamamlanması bekleniyor. Dış cephe boyası tamamlanan otoparkta çevre düzenlemesi de yapıldı.

Zemin dahil olmak üzere toplam 3 kattan oluşan çok katlı otopark projesinin seçim vaatlerinden biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, “Göreve geldiğimizde kent içi trafik sorununu çözüme kavuşturmak için otopark projelerini hayata geçireceğimizi söylemiştik. Hazırladığımız bu projelerden ilki bitme noktasına geldi. Bunun gibi birkaç tane daha çok katlı otopark projemiz var. Bu projelerin hayata geçmesi ile birlikte kent içinde yaşanan park sorunu tamamen ortadan kalkacak” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 16:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?