5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Türk işçinin ailesi isyan etti

TÜRK İŞÇİNİN AİLESİ İSYAN ETTİ

Suudi Arabistan'da, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türk işçinin cenazesi, bürokratik işlemlerin uzun sürmesi nedeniyle teslim edilemedi.

Geçirdiği kalp krizi sonrası Suudi Arabistan'ın Medine kentinde vefat eden Gökhan Gökpınar'ın cenaze işlemleri uzaması nedeniyle, İskenderun'a bağlı Akçalı Beldesi'nde yaşayan ailesi isyan etti.

Türk makamları ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin'den yardım isteyen aile, Merhum Gökhan Gökpınar'ın toprağa verilerek ebedi huzura erdirilmesini istiyor.

Gökpınar'ın İskenderun'a bağlı Akçalı Beldesi'nde yaşayan eşi, çocukları ve ailesi, cenazenin getirileceği günü bekliyorlar. Pazar gününden bu yana cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için uğraş veren aile, cenazenin ağır ilerleyen bürokratik işlemler nedeniyle getirilemediğini ve Suudi yetkililerden, cenazenin gönderilmesinin 15 günden fazla sürebileceği bilgisini aldı. Yetkililerden yardım beklediklerini belirten Gökpınar'ın amcası Şemsettin Gökpınar, perişan olduklarını, ilk fırsatta cenazenin

getirilmesi ve defin işlemlerinin yapılması için AK Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin'den destek beklediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2011 Çarşamba 22:12:00
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 17:03:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?