3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Ülkücüler Amanos'ta buluştu

Amanos dağlarının zirvesinde Kaledibi yaylasında bu yıl 5. gerçekleştirilen Bayrak Şöleni'nde ülkücüler tarihi Şivan Kalesi'ne dev Türk bayrağı astılar.

Sarıseki Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Bayrak Şölene, çok sayıda vatandaş katıldı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, MHP İskenderun İlçe Başkanı Bülent Kimyon ve İskenderun Ülkü Ocağı Başkanı İbrahim Gül’ün de katıldığı Bayrak Şöleni’nde vatandaşlar tarafından sabahın erken saatlerinde Şivan Kalesi’ne dev bir Türk bayrağı asıldı.

Halaylar çeken vatandaşlar, akşam saatlerine kadar eğlendiler. Kurulan çadırlarda yemekler yapan köylüler, gün boyunca gelen konuklara ikramda bulundu.
Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, terör örgütü yanlılarına seslenerek, “Onlar tepedelermiş, işte bizde buradayız. Bu coşkuyu görmezden gelmek gerçekten doğru olmaz. Burası Amanos dağlarının zirvesi ve buralarda 60 teröristin bulunduğu iddia ediliyor. Onlar buradaysa bakın bu kadar da insan burada. Bu insanlarımız bugün gereken cevabı onlara vermişlerdir. Türk milleti çok güçlüdür ve kimse karşısında yılmazlar. Ben bugün buraya gelerek bu coşkuyu yaşayan ve paylaşan herkesi kutluyorum ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 14:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?