8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

Üniversiteli denizde ölü bulundu

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ DENİZDE ÖLÜ BULUNDU

Hatay'ın İskenderun ilçesinde serinlemek için tek başına denize giren mühendislik fakültesi 2. sınıf öğrencisi bir genç, boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre olay, Karaağaç halk plajında meydana geldi. Sezon açılmamasına rağmen erken saatlerde plaja gelerek denizin fırtınalı olmasına aldırmadan denize giren Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi 2. sınıf öğrencisi İrfan Atik (24), bir süre sonra gözden kayboldu. Çevrede kimsenin bulunmaması nedeniyle olay saatler sonra fark edildi. Plaj içerisinde bulunan mendireğe balık tutmaya gelen bir amatör balıkçının kayalıkların dibinde su içerisinde bulunan cesedi balık

zannederek kontrol etmesiyle ortaya çıkan olayın ardından polis ve Sahil Güvenlik ekipleri çevrede araştırma yaptılar. Araştırmada Atik'e ait olduğu tespit edilen kıyafet, havlu ve özel eşyaları bulunurken, çevrede başka birine rastlanılmadı. Deniz içerisinde bulunan cesedi Sahil Güvenlik dalgıçları kıyıya çıkarttılar. Nöbetçi savcı ve polisin yaptığı incelemelerin ardından üniversite öğrencisinin cesedi otopsi için İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İrfan Atik'in Tunceli'de yaşayan ailesine haber verilmesi için polis üniversite yetkilileriyle irtibata geçerken, Atik'in denize yalnız gelip gelmediği araştırılıyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ DENİZDE ÖLÜ BULUNDU
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ DENİZDE ÖLÜ BULUNDU
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ DENİZDE ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 14:59:01
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 12:04:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?